Wie zijn wij?

BATIMELEC werd opgericht in 1983 en is gespecialiseerd in algemene elektrische installaties, computerbekabeling, toegangscontrole, camerabewaking, branddetectie en intercom/video-intercomsystemen in de sectoren kantoor, detailhandel en industrie. Al meer dan 30 jaar hebben veel bedrijven hun vertrouwen in ons gesteld, of het nu gaat om renovaties of nieuwbouw.

BATIMELEC biedt een breed scala aan diensten in alle aspecten van elektrische installaties, vanaf de studie tot de uitvoering, met inbegrip van onderhoud en reparatie.

Ons geschiedenis

1983

Onze eerste activiteiten in de bouwsector dateren uit 1983 met de oprichting van Batimelec. Het bedrijf was aanvankelijk actief op het gebied van algemene elektriciteit, maar veranderde geleidelijk aan in een bedrijf van algemene werken.

1991

In 1991 hebben we het bedrijf ACI opgericht, volledig gewijd aan de renovatie en inrichting van kantoorruimtes.

2013

1 SPACE DESIGN zag het daglicht in 2013 en houdt toezicht op al onze activiteiten die te maken hebben met het ontwerpen en renoveren van professionele ruimtes. Het merk 1 SPACE DESIGN versterkt de dubbele positie van het bedrijf : we ondersteunen niet alleen de uitvoering van het project, maar we werken ook samen met onze eigen architecten die de studies uitvoeren, de plannen ontwerpen en u een werkruimte garanderen die aan uw verwachtingen voldoet.

2014

In 2014 hebben we GMTF overgenomen om aan de behoeften van onze klanten op het gebied van verwarming, ventilatie en airconditioning te voldoen. We kunnen een volledige reeks diensten aanbieden, vanaf de eerste plannen tot aan de afwerking.

Ontdek de bedrijven in onze groep

Waarom werken met BATIMELEC ?

 

VERTEL ONS OVER UW PROJECT

Neem contact met ons op voor een afspraak in onze kantoren of voor een bezoek van een van onze specialisten.